Randstad Constructions

Dé specialist in totale vastgoedverbouwing

Dé specialist in totale vastgoedverbouwing

Totaalrenovatie

Overzicht, een duidelijke planning en kennis van zaken. Dat haalt u in huis met Randstad Constructions voor uw totale verbouwing, zakelijk of particulier.

Eén aanspreekpunt

Randstad Constructions is een specialist die de hele verbouwing regelt. Van badkamer tot dakkapel en van elektra tot schilderwerk. Eén aanspreekpunt, heldere afspraken.

Persoonlijk contact

Randstad Constructions is een specialist die de hele verbouwing regelt. Van badkamer tot dakkapel en van elektra tot schilderwerk. Eén aanspreekpunt, heldere afspraken.

Randstad Constructions: sterk in verbouwen

Randstad Constructions is uw professionele partner voor verbouwingen in de particuliere en zakelijke markt. We onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en de mogelijkheid de verbouwing van A tot Z voor u te regelen. Wij werken met eigen mensen en enkele geselecteerde partners, zoals een architect en constructeur, die zorgen dat ook ontwerp en constructie van onbetwiste kwaliteit zijn. Randstad Constructions staat voor een complete verbouwing. Van slopen, leidingwerk en elektra tot wand- en plafondconstructie, dakkapellen of aanbouwen. U kunt rekenen op een opgeruimde werkplek aan het einde van elke dag!

Medewerkers

Medewerkers

> 50

Succesvolle opleveringen

Succesvolle opleveringen

> 300

Online afspraak

Uitbouwen en dakkapellen

Schep licht en ruimte in uw woning met onze onderhoudsvrije dakkapellen of een uitbouw. Wij regelen ontwerp, uitvoering, isolatie en afbouw. Ruime keuze uit materialen.

Kozijnen en deuren

We vervangen uw kozijnen, deuren of schuifpuien. Kiest u voor hout, houtimitatie, aluminium of kunststof? Draai-, kiep- of de guillotine look? Wij adviseren, leveren en monteren.

Badkamers, keukens en sanitair

Toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Bij Randstad Constructions vindt u de kracht van de combinatie: inspiratie, levering, aanleg en afwerking. Voor ieder budget.

Vloeren

Randstad Constructions legt vele soorten vloeren aan: laminaat, pvc, hout, tegels en meer. We adviseren over de afwerking en leggen een vloer die naadloos aansluit bij uw wensen.

Elektra en CV

Kies voor een vakkundig specialist om uw woning te voorzien van voldoende warmte en elektriciteit. Randstad Constructions denkt graag mee over de meest duurzame oplossing.

Schilder- en stucwerk

Wij verzorgen de volledige afwerking van wanden, kozijnen, deuren en plafonds. Wij werken met geschoolde vakmensen, die met passie het ambacht stukadoor en schilder uitvoeren.

Dakwerk (incl. sedum)

Randstad Constructions werkt op grote hoogten. We vervangen platte en hellende daken, voeren noodreparaties uit en lossen lekkages op. Ook voor sedumdaken zijn wij uw partij.

Aanleg tuin en terras

Is uw tuin toe aan een nieuwe look? Randstad Constructions verzorgt graag het grondverzet, aanleg van terras en schutting. Het groenwerk regelen wij samen met een ervaren hovenier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Randstad Constructions B.V.
Ebweg 1D
2991 LS Barendrecht
088 00 767 77 (keuze 3)
info@randstadconstructions.nl

KvK:     24 42 26 33
BTW:   81 85 38 946 B01

Bel ons